در ادامه میخواهیم ترتیب کارکرد خط کامل بسته بندی آجیل و خشکبار را بررسی کنیم.

گام اول: دستگاه تفت و شور

اولین مرحله ای که توسط دستگاه تفت و شورکاری آجیل و خشکبار صورت می گیرد؛ تفت دادن و پخت انواع آجیل می باشد که در ابتدا آجیل خام یا هر یک از محصولات به صورت خام به وسیله دستگاه بالابر Z به داخل مخزن ریخته می شوند. در همین زمان نمک نیز با استفاده از بالابر پودری به داخل مخزن دستگاه تفت و شورکاری ریخته می شود و با شروع به کار تفت دادن دستگاه فرآیند تفت و شورکاری صورت می گیرد.

به طور کلی موارد استفاده از دستگاه تفت و شورکاری برای بو دادن و برشته کردن انواع آجیل از قبیل پسته، بادام، فندق، نخودچی، بادام هندی، تخمه آفتابگردان ، تخمه کدو ، سویا ، عدس ، بادام زمینی و… و همچنین برشته کردن و خشک کردن انواع رشته می باشد.

برای دریافت اطلاعات بیشتر از دستگاه تفت و شور روی تصویر زیر کلیک کنید.⇓

گام دوم: دستگاه طعم زن یا لووک

دستگاه طعم‌ زن مایع، مخصوص طعم زنی با آب نمک ، زعفران ، گلپر و طعم دهنده های مختلف مانند لیمو ، سرکه و … با مخزن استنلس استیل برای انواع آجیل و خشکبار از قبیل پسته ، تخمه ، بادام و … است.
جنس مخزن کاملاً استنلس استیل می باشد.

این دستگاه از ۲۰۰۰ الی ۵۰۰۰ کیلو گرم برای یک شیفت کاری ظرفیت دارد که شما میتوانید با توجه به این ظرفیت اقدام به تولید محصولات مورد نظر خود نمایید و همچنین با استفاده از ظرفیت تولید این دستگاه محصولات خود را با یک سرعت مناسب تولید نموده و به بازار ارائه نمایید.

در مرحله بعدی نیز نوبت خشک کردن انواع آجیل و خشکبار به وسیله دستگاه خشک کن خشکبار می رسد که در صورت چسبیدن آجیل های دارای رطوبت بتوان با خشک کردن آن ها را از هم جدا کرد و در نهایت آن ها را کاملا تمیز و مرتب آماده بسته بندی نهایی کرد.

برای دریافت اطلاعات بیشتر از دستگاه طعم زن (لووک) روی تصویر زیر کلیک کنید.⇓

 

گام سوم: دستگاه خشک کن آجیل و خشکبار

پس از دستگاه لووک، دستگاه خشک کن یکی از مهم ترین ماشین آلات خط تولید آجیل و خشکبار می باشد. در خط تولید و فرآوری خشکبار و آجیل، محصولات در دستگاه لووک طعم زنی می شوند که این بخش منجر به نم دار شدن این محصولات می شود. بنابراین در این مرحله استفاده از دستگاه خشک کن خشکبار و آجیل، باید نم این محصولات از بین بروند.
این دستگاه برای خشک کردن محصولاتی همچون بادام درختی، بادام زمینی، بادام هندی، فندوق، پسته، انواع تخمه و دیگر مغزی جات توسط این دستگاه خشک می شوند و آماده بسته بندی خواهند شد.
خط تولید، فرآوری و بسته بندی انواع آجیل و خشکبار شامل ماشین آلاتی مثل لووک، تفت، خشک کن خشکبار، سرند شورکن و دستگاه های بسته بندی می باشد.

برای دریافت اطلاعات بیشتر از دستگاه خشک کن روی تصویر زیر کلیک کنید.⇓

 


گام چهارم: دستگاه بالابرz (با قابلیت تنظیم ارتفاع)

دستگاه بالابر بسته‌بندی Z به اسم خود به دلیل شکل ظاهری که به حرف انگلیسی Z شباهت دارد نامگذاری شده است. این دستگاه توانمندی بالابری و جابجایی مواد غذایی و شیمیایی گرانولی مختلف را دارد. حضور ویبره در این دستگاه باعث می‌شود که محصولاتی که ممکن است شکننده باشند، مانند تخمه و چیپس، در حین انتقال به مخزن اصلی دستگاه هیچ گونه آسیبی نبینند. این دستگاه با توجه به ابعاد و نیازهای مختلف کسب‌وکارها، به عنوان یک راهکار ایده‌آل برای بهبود فرآیند تولید و کیفیت محصولات شناخته شده است.

دستگاه بالابر Z به این صورت عمل می‌کند که ابتدا مواد گرانولی درون مخزن دستگاه قرار می‌گیرند و سپس با استفاده از ویبره با اندازه یکسان، درون ظروف بالابر پر می‌شوند. سپس ظروف پر شده به سمت بالا حرکت کرده و هنگامی که به مخزن دستگاه بعدی ( دستگاه بسته بندی چهارتوزین ) می‌رسند، محتوای خود را در آن تخلیه می‌کنند. در مرحله بعد، ظروف خالی (کاسه‌های دستگاه) دوباره به سمت مخزن حرکت می‌کنند تا از محصول جدید پر شوند. این چرخه به صورت پیوسته در دستگاه ادامه پیدا می‌کند.

برای دریافت اطلاعات بیشتر از دستگاه بالابرz روی تصویر زیر کلیک کنید.⇓

 

گام پنجم: دستگاه بسته بندی چهارتوزین

دستگاه بسته‌بندی چهار توزین به صورت کاملاً اتوماتیک عمل می‌کند و تمامی فرآیند بسته‌بندی را بدون نیاز به دخالت اپراتور انجام می‌دهد. با داشتن چهار ترازوی وزن‌کشی، این دستگاه قادر است به صورت همزمان چهار بسته را بسته‌بندی نماید. همچنین، شما می‌توانید از امکاناتی همچون سیستم فرم پاکت‌ساز، تاریخ‌زن حرارتی، سیستم خاکه‌گیر، سیستم تزریق گاز ازت، سیستم پانچ کلاه مکزیکی و گرد به عنوان تجهیزات جانبی با دستگاه بسته‌بندی چهار توزین استفاده نمایید.

دستگاه دارای چهار توزین خطی دیجیتال بسیار دقیق، فیدر کاملاً استنلس استیل، و بخش‌هایی که با مواد غذایی در تماس هستند، از جنس استیل ۳۰۴ ضدزنگ ساخته شده‌اند. بدنه دستگاه نیز از جنس آهنی با رنگ پودر کوره‌ای مقاوم در برابر ضربه است. برقی مصرفی این دستگاه را می‌توان با توجه به نیاز مشتری به صورت سه فاز یا تک فاز تنظیم کرد.

یکی از راهکارهای اصلی برای تغذیه دستگاه بسته‌بندی چهار توزین، استفاده از دستگاه نوارنقاله جلو برای جمع‌آوری به روش مناسب بسته‌های دستگاه بسته بندی چهار توزین است.

برای دریافت اطلاعات بیشتر از دستگاه چهارتوزین روی تصویر زیر کلیک کنید.⇓

گام ششم: دستگاه نوارنقاله جلو

نوار نقاله جلوی دستگاه بسته‌بندی از یک نوار پله‌دار ساخته شده است که از مواد پی‌وی‌سی تشکیل شده و بدنه‌ای از جنس آهن با رنگ الکترواستاتیک دارد.

این نوار نقاله جلو آخرین قسمت خط بسته‌بندی است و پس از اتمام فرآیند بسته‌بندی، محصولات از دستگاه بسته‌بندی خارج می‌شوند، سپس توسط این نوار نقاله جلو به سمت جلو حرکت داده می‌شوند. در نهایت، اپراتور مسئول جمع‌آوری محصولات است.

این دستگاه که در ابعاد و اندازه‌های مختلف طراحی و ساخته می‌شود، در تمام خطوط صنایع غذایی و دستگاه‌های بسته‌بندی به کار می‌رود و عضو جدا‌نشدنی از خطوط تولید و بسته‌بندی است.

حضور دستگاه نوار نقاله جلو بسته‌بندی از زمین افتادن بسته‌بندی و آسیب دیدن آن پس از اتمام مراحل بسته‌بندی جلوگیری می‌کند. این امکان را برای اپراتور فراهم می‌کند تا به راحتی محصول بسته‌بندی شده را بررسی و کنترل نماید و به داخل کارتن انتقال دهد.

برای دریافت اطلاعات بیشتر از دستگاه نوارنقاله جلو روی تصویر زیر کلیک کنید.⇓
نوار نقاله جلو بسته بندی